Prei Kanan Kiri - SKA 86 lirik

5.12 Minutes
2.725 Views | 12 Okt 2018
Download

Prei Kanan Kiri - SKA 86 lirik

Prei Kanan Kiri - SKA 86

Yen wes tresno paite kopi rasane legi 
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi 
Nadyan kahanan tetep dilakoni 
Mepet kowe wes adem rasane ati 

Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo 
Podo tresnane nompo anane lan nrimo 
Ra sah kesuwen ndang nyebar undnagan 
Diramekne dangdutan
Podo lungguh jejer neng mantenan 

Yen pancen tresno ra usah kakean haluan 
Ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri 
Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan 
Ra sah menggak menggok jodohmu mesti tekan 

Yen wes tresno paite kopi rasane legi 
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi 
Nadyan kahanan tetep dilakoni 
Mepet kowe wes adem rasane ati 

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri 
Yen wes tresno abot enteng kudu dilakoni 
Ra usah menggok lan nyawang mburi 
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo 
Podo tresnane nompo anane lan nrimo 
Ra sah kesuwen ndang nyebar undnagan 
Diramekne dangdutan,,,
Podo lungguh jejer neng mantenan

Yen pancen tresno ra usah kakean haluan 
Ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri 
Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan 
Ra sah menggak menggok jodohmu mesti tekan 

Yen wes tresno paite kopi rasane legi 
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi 
Nadyan kahanan tetep dilakoni 
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri 
Yen wes tresno abot enteng kudu dilakoni 
Ra usah menggok lan nyawang mburi 
Ati mantep bakal sido rabi,,,


#SKA86
Mohon maaf bila ada kesalahan
Terima kasih sudah menonton video ini,. Mohon dukungannya.
Jangan lupa Like, Subscribe, Comment dan Share ya..😁
Terima kasih...