Jihan Audy - Prei Kanan Kiri ( Official )

5.00 Minutes
20.091 Views | 30 Mar 2019
Download

Jihan Audy - Prei Kanan Kiri ( Official )

TItle : Prei Kanan Kiri
Artist : Jihan Audy
Music : OM Aurora
Music Label : Perdana Record
Songwritter : R.Husin Albana

Lirik Lagu Prei Kanan Kiri

Yen wes tresno, paite kopi rasane legi
Yen wes tresno, rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasa ning ati
Yen wes tresno, maju lurus, prei kanan kiri
Yen wes tresno, abot entheng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi
Yen pancen jodo ra nyawang bondo dunyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo
Ra usah kesuwen ndang nyebar undangan
Diramekke dangdutan podo lungguh jejer neng mantenan
Yen pancen tresno rasah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan, prei kanan kiri
Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
Ra sah menggak-menggok, jodohmu mesti tekan
Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasa ning ati
Yen wes tresno, maju lurus, prei kanan kiri
Yen wes tresno, abot entheng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi
Yen pancen jodo ra nyawang bondo dunyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo
Ra usah kesuwen ndang nyebar undangan
Diramekke dangdutan podo lungguh jejer neng mantenan
Yen pancen tresno rasah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan, prei kanan kiri
Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
Ra sah menggak- menggok, jodohmu mesti tekan
Yen wes tresno, paite kopi rasane legi
Yen wes tresno, rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasa ning ati
Yen wes tresno, maju lurus, prei kanan kiri
Yen wes tresno, abot entheng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi